Cilj osnivanja

IG Arhitektonski studio je firma koja je osnovana 2019. godine u Palama sa ciljem pružanja kvalitetnih arhitektonskih usluga temeljenih na obrazovanju i stečenom višegodišnjem iskustvu.

Prva smo firma na području opštine Pale koja se na ovaj način bavi dizajnom enterijera i namještaja. Posebna pažnja se posvećuje izradi maketa i arhitektonskih modela.

Projektovanje

Oblasti projektovanja kao što su glavni i izvedbeni projekti rade se u kooperaciji sa drugim arhitektonskim i građevinskim firmama sa ciljem pružanja kompletne usluge i odgovora na projektne zadatke klijenata. 

Stručno osoblje

Vlasnica firme IG Arhitektonski studio Ivana Gluhović, diplomirani je inženjer magistar arhitekture, koja se ovim poslom posvećeno bavi već šest godina. Kroz svoje dosadašnje radno iskustvo imala je priliku raditi na projektima vezanim za dizajn enterijera i namještaja, ali i svakodnevno pratiti procese izrade ražličitih elemenata namještaja. Svojim stručnim i predanim radom učiniće da vaš prostor izgleda onako kako ste oduvjek maštali. 

Poslovna strategija

Svakom prostoru se pojedinačno pristupa, detaljno i odgovorno se predstavljaju moguća i najbolja rješenja, koja se uz dogovor sa klijentom sprovode u finalno rješenje.

Zadovoljni klijenti

Sve želje i potrebe klijenta uz stručno savjetovanje i dugogodišnje iskustvo u ovom poslu dovode do finalnog rješenja kojim su klijenti uvijek izuzetno zadovoljni.

Posvećeni

Blizina planinskih ljepotica Jahorine i Bjelašnice usmjerila je firmu ka istraživanju i posebnoj posvećenosti pri projektovanju planinskih objekata i uređenja njihovih enterijera.

Naša kancelarija